AORA OJI
Novas de la mundo, simple reportada en elefen
2021 · 2020 · 2019 · 2018 · 2017 · 2016 · 2015 · 2014 · 2013

Qantas va esije ce pasajores es vasinida

24 novembre 2020

Pasajores internasional va debe demostra ce los es vasinida contra COVID-19 per pote entra a volas de Qantas.

La xef de la airocompania australian, Alan Joyce, ia dise ce esta va es “un nesesada” cuando vasines es disponable.

Australia ia clui sua fronteras internasional en la temprana de la pandemica e ia obliga persones ci ia reveni a isoli se. Plu resente, la pais ia depende de encluis, probas vasta, e trasas forte de contatadas per redui sua cuantia nasional de infetas dial asta cuasi zero.

Joyce ia dise ce Qantas esplora modos de cambia sua regulas per viajores internasional. La industria de aviones ia es sever afetada par restrinjes de viaja en esta anio.

En agosto, Scott Morrison, ministro xef de Australia, ia dise ce lo es probable ce cualce vasin susedosa va deveni “tan obligante como on pote posible fa”. “On ave sempre esentas de cualce vasin per razonas medical, ma acel debe es la sola funda,” el ia esplica.

En la mesma mense, Qantas ia reporta un perde anial de cuasi 2 mil milion dolares australian. Alora Joyce ia comenta ce la situa comersial es la plu mal en la sento anios de la istoria de la compania, ajuntante ce “la efeto de COVID a tota airocompanias es clar – lo es ruinante.”

Ier, la stato Cimri Sude Nova ia reabri sua frontera con Victoria a la ves prima pos un crese rapida de infetas en Melbourne, capital de Victoria, en julio. Volas entre acel site e Sydney, capital de Cimri Sude Nova e normal un de la vias la plu usada de mundo, ia es canselada.

Arivante en Sydney par un vola de Qantas a la ves prima de menses, pasajores ia es salutada a la termina par persones teninte cartones con la parolas “bonveni denova”.

Esta paje es presentada con la lisensa CC Attribution-Share Alike 4.0 International.
Lo ia es automatada jenerada de la paje corespondente en la Vici de Elefen a 10 novembre 2021 (17:34 UTC).