AORA OJI
Novas de la mundo, simple reportada en elefen
2021 · 2020 · 2019 · 2018 · 2017 · 2016 · 2015 · 2014 · 2013

La om la plu rica en Asia compete contra Amazon

2 janero 2020

Un corpora agregada, dirijeda par la om la plu rica en Asia, ia comensa un servi cual intende compete contra Amazon en Barat.

Reliance Industries de Mukesh Ambani ia dise ce lo ia invita persones a enscrive se per sua servi de trae comables. La compania vole usa sua funda vasta de clientes de telefoneta como un inisiador per la comersia nova.

La projeta nova pote deveni un defior major de la jigantes esistente de vende enlinia en la pais.

La servi JioMart dise ce lo ofre “traes rapida e sin paia” per sirca 50 mil benes comable. Diferente de sua competores, lo va lia botecas local a clientes par un ap, en loca de furni e trae mesma la benes.

La mercato de comables enlinia en Barat es en sua enfantia. On estima sua valua como sirca $870 milion per anio, e sola 0,15% de la popla usa tal servis. Ma analisores predise ce la campo va ave vendes anial de sirca $14,5 mil milion pos tre anios.

En Barat, ecomersia es aora dominada par Amazon e par Flipkart, cual es poseseda par Walmart. Ambos ia esperia difisiles en la anio pasada cuando la governa barati ia introdui leges nova cual preveni ce vendores enlinia esterna de la pais vende benes de sua propre sucompanias. Companias barati no es afetada par la regula nova.

Ambani, ci es la presidente de Reliance Industries, ave un ricia estimada de plu ca $60 mil milion.

La comersia sentral de sua grupo es la refina de petrolio, ma lo ave ance investis major en otra campos, incluinte vende e telecomunica. Par grandia, Reliance Jio es la numero du de la companias telecomunical de Barat, con plu ca 360 milion enscrivores.

Esta paje es presentada con la lisensa CC Attribution-Share Alike 4.0 International.
Lo ia es automatada jenerada de la paje corespondente en la Vici de Elefen a 10 novembre 2021 (17:34 UTC).