AORA OJI
Novas de la mundo, simple reportada en elefen
2021 · 2020 · 2019 · 2018 · 2017 · 2016 · 2015 · 2014 · 2013

“SOS” su un camera vijilante salva un tendor mancante

16 otobre 2019

Un fem ci ia pasa tre dias perdeda en la savana australian ia es salvada pos scrive un mesaje SOS cual on ia vide par un camera de securia.

Deborah Pilgrim, ci ave 55 anios, ia perde sua via a soldi pos deveni separada de sua grupo de tendores en Australia Sude. Plu tarda, el ia trova se a un casa vacua, do el ia scrive “SOS” sur la tera en la jardin.

La posesor de la casa, ci abita a distantia de 70 cilometres, ia vide la mesaje par un camera video e ia avisa la polisia. On ia trova Pilgrim en bon sania a la note de ier, prosima a la vila Sedan.

La polisia ia dise ce la posesor ia regarda de tempo a tempo la cameras a sua imobila pos oia ce on xerca la fem perdeda.

“On ia ave la SOS scriveda en la tera, cual no ia es ala a la dia presedente,” la posesor ia dise. “Donce me ia comprende e ia clama la polisia.”

El ia dise ce la cameras vijilante ia es mera resente instalada, pos un serie de entras par forsa a la casa.

Sua clama a la polisia ia inisia un xerca renovida de la rejion. Polisiores dise ce los ia trova Pilgrim pos alga oras a un imobila visina, do el ia trova acua bevable. On ia prende el a ospital per cautia.

La supravidor de polisia ia comenta: “Lo es vera stonante ce la comunia ia pote usa la belias de tecnolojia per aida trova Deborah.”

On ia fa un xerca vasta de aira e sur tera ante trova Pilgrim.

Esta paje es presentada con la lisensa CC Attribution-Share Alike 4.0 International.
Lo ia es automatada jenerada de la paje corespondente en la Vici de Elefen a 10 novembre 2021 (17:34 UTC).