AORA OJI
Novas de la mundo, simple reportada en elefen
2021 · 2020 · 2019 · 2018 · 2017 · 2016 · 2015 · 2014 · 2013

Köln aumenta la securia per sua carnaval

4 febrero 2016

En Deutxland ueste, la site Köln ia aumenta sua securia per sua carnaval anial, pos cuando multe femes ala ia es atacada e rubada a la comensa de la anio.

2500 polisiores va patrulia la stradas tra la carnaval de un semana.

La pais ia es xocada par la atacas a la anio nova, sur cual on ia culpa xef migrores. Deses de femes ia es vitimes, ma la estende de la problem no ia deveni clar asta pos la pasa de alga dias.

La turba ia nuri un ansia entre deutxes sur un enflue vasta de refujadas. En la anio pasada, migras a Deutxland de estra la Uni European ia ateni 1,1 milion – un cuantia recordo.

La problemes en Köln a la comensa de la anio ia contribui a un colasa en la grado de aproba per la canselor, Angela Merkel.

Polisiores va es presente a un punto nova de securia per femes, prosima a la catedral de Köln, en la area do la plu de atacas ia aveni entre la selebras de la anio nova.

La polisia ia proba ja “cameras de corpo” (portada sur la vestes) cual pote filma suspetadas en tal avenis.

Merkel ia es criticada par sua aliadas conserviste – como ance par multe politicistes oposante – per bonveni tan multe persones a Deutxland.

On dona jeneral refuja a los de Suria e Irac, ci esiste en cuantia grande, ma ance multe migrores economial de estra la UE atenta veni a Deutxland per abita.

Esta paje es presentada con la lisensa CC Attribution-Share Alike 4.0 International.
Lo ia es automatada jenerada de la paje corespondente en la Vici de Elefen a 10 novembre 2021 (17:34 UTC).